طراحی وبسایت
در صحنه ی امروز تجارت جهانی و اقتصاد مدرن داشتن وبسایت برای کسب و کارهای کوچک و بزرگ یک نیاز حیاتی ست . تحول فرهنگی و سخت افزاری در زندگی اجتماعی , مردم را مجاب به استفاده از روش های سریع تر , راحت تر و همچنین سازگار تر با شرایط جدید کرده است.
تارنماها از مهم ترین ابزارهای کاربردی در معرفی و توسعه ی کسب و کار در بستر اینترنت هستند که استفاده از آنها فوائد بسیاری از جمله بهره مندی از فضای بدون مرز و محدوده ی اینترنت , فروش بدون هیچ گونه محدودیت زمانی , بازاریابی گسترده با هزینه ی کمتر , کاهش هزینه ی صرف شده برای شروع یک فعالیت اقتصادی , تکثر و تنوع مشتری هدفمند , آسان تر شدن داد و ستد برای همه ی طرفین , توسعه ی بیزینس و اضافه کردن فعالیت ها و خدمات جانبی , برند سازی شخصی , افزایش کیفیت خدمات , برندسازی و افزایش اعتبار آن برند , سادگی در به روز کردن اطلاعات و اعمال تغییرات و در نتیجه منعطف و سازگار شدن کسب و کار با شرایط گوناگون و اتفاقات غیر قابل پیشبینی , سهولت در ارتباط با مشتری و … اشاره کرد
باز طراحی وبسایت
چرا سایتمون را باز طراحی می کنیم؟ چون از ریختش خوشمون نمی آد؟ چون پخته خور شده و فایده نمیرسونه؟ چون هچل هف و بی نظمه؟ چون افکارش قدیمیه و امروزی نیست؟ چون اون جوری که میخواستین تربیت نشده و به فامیله شوهرتون به خصوص عمه هاش برده؟ بله دقیقا اینها مهمترین عواملی ست که ما را مجاب به بازطراحی وبسایت میکنه.
زمانی که ما احساس کنیم وبسایت ما زیبایی لازم را ندارد , مشتری را سردرگم می کند , معرف کسب و کار ما نیست , قابلیت تبدیل کاربر به مشتری را ندارد و امروزی و مناسب شرایط و پتانسیل های روز ( رسپانسیو و .. ) نیست به فکر بازطراحی آن می افتیم. باز طراحی سایت که باید منجر به رفع نواقص , توسعه و بازپروری آن شود نیازمند تخصص , خلاقیت و زمان مناسب است. در ابتدا باید وبسایت را آنالیز و ایرادات آن را پیدا کرد و بعد با استفاده از دانش و ابزارهای طراحی و روش های برندسازی به ارتقای آن پرداخت.
بهینه سازی سایت
اگر در عرصه ی بازاریابی و فروش اینترنتی کمترین سابقه ای دارید حتما نام سئو بارها به گوشتان خورده است .سئو مثل یه آرایشگر یا جراح زیبایی همه فن حریف و کاردرست, هم کمک میکنه تارنمای شما پیش چشمان سخت پسند گوگل که یه مهرماهی مغرور هم هست به چشم بیاد و هم مانند یک نویسنده و ویراستار توانمند به کیفیت محتوایی و ساختاری وب شما کمک می کند
گوگل برای رتبه دادن به وبسایت شما میزان رضایت کاربر را به عنوان مهمترین عامل در نظر می گیرد . در واقع محتوای شما باید به گونه ای به مخاطب عرضه شود که از نظر کیفی , بصری , معنایی , ساختاری و قابلیت دسترسی , رضایت او را به دست بیاورد. رسیدن به این مهم نیازمند تسلط بر دانش و مهارت سئو است که به درک موتورهای جست و جو از سایت شما کمک می کند . سئو رتبه بندی شما در سایت گوگل و جایگاه سایت شما در صفحات سرچ گوگل را تعیین می کند که مهمترین مساله در دیده شدن سایت شما و به دنبال آن جذب مخاطب و تبدیل آن به مشتری وفادار است . در واقع و به بیان دیگر سئو علاوه بر زیباسازی و معنادار و بهینه کردن سایت شما , موثر ترین تبلیغ در اَبَر بستر ویژه ی گوگل برای کار شماست .وبسایت بدون استفاده از مهارت سئو , یک صفحه ی طرد شده و کاملا شکست خورده است. اگر دیدی وبسایتی بر درختی تکیه کرده بدان سئوش خرابه گریه کرده…! یه جا چرت نگم می میرم!
پشتیبانی وبسایت
انسان در زندگی نیاز به باور شدن و برای باور شدن نیاز به حامی یا پشتیبان داره . سایت شما هم یک موجود زندست هر چند از منظر علم زیست شناسی این باور وجود نداره اما وبسایت ما نیاز به توجه , تکامل و رسیدگی داره که برای اینها نیازه که کارمون را باور داشته باشیم.
گاهی وبسایت شما مریض میشه . چه از بعد روحی و چه از بعد جسمی. جسمش ساختارشه و روحش محتواش. اگر می خواهید در کارتان موفق باشید به وبسایت مانند یک نوزاد نگاه کنید که نیاز به تربیت , مراقبت , خدمات و پشتیبانی داره . خدمات پشتیبانی وب شامل ایجاد تفییر در کدنویسی ها و قابلیت ها و امکانات وبسایت ,بارگذاری محتوا , رفع نواقص پیش آماده در طول زمان , آپدیت سی ام اس ها و ماژول ها , گرفتن بکاپ از محتوا به صورت مداوم , پشتیبانی امنیتی , مدیریت هدفمند سایت و … می باشد.
طراحی اپلیکیشن
امروزه بیشتر استفاده ی مردم از اینترنت به وسیله ی موبایل های هوشمند صورت می گیرد که منجر به ایجاد وابستگی و باز تعریف مفهوم اعتیاد در این حوزه شده است. اعتیاد به موبایل و اینترنت مساله ای جدی در معقوله ی بهداشت روانی در جوامع گوناگون است که منجر به نگرانی دولت ها و صرف هزینه های گزاف جهت هدفمند سازی این پدیده و آگاهی رسانی برای بهره وری درست از مزایای آن شده است.
در واقع اگه فردا دیدین یکی کنار خیابون افتاده بی حال بعد بهتون میگه : ” داداژ پنج مگ اینترنت هات اسپات میکنی, به قرآن بدنم تیر میکشه ژون هیچ کاریا ندارم ” , تعجب نکنید . اما این پدیده فرصت ها و ابزارهای زیادی را برای صاحبان مشاغل و کسب و کار ها ایجاد کرده است که از مهمترین آنها اپلیکیشن های ویژه ی تلفن همراه می باشد. اپلیکیشن از به روز ترین , ساده ترین , مفید ترین و هدفمند ترین ابزار های کاربردی توسعه ی کسب و کار و ارائه ی خدمات در جهان است که هم با استقبال خوبی از سوی کاربران مواجه شده است و هم به تَبَع آن توجه کارآفرینان و سرمایه گزاران را به خود جلب کرده است . استفاده از اپلیکیشن ها برای برخی مشاغل و به ویژه پلن های بزرگ اقتصادی در بازار رقابتی امروز , کمک شایانی محسوب می شود. از مزایای مهم این ابزارمی توان به بیشتر دیده شدن , سهولت در برقراری ارتباط با مشتری , سهولت در داد و ستد و رفع نیازها , مدرن شدن سیستم کاری , بهره مندی از بازار مستقیم , حفظ و دسته بندی مشتری ها و ارائه ی خدمات اضافه متناسب با رتبه ی آنها , پیشروی در رقابت , برندسازی , کاهش هزینه ی تبلیغاتی و … اشاره کرد.